OM OS

Opskriften bag Faber Brød er simpel:

 

Vi producerer bagværk baseret på de bedste råvarer og godt, dansk håndværk.

Historien bag Faber Brød

 

I 2013 blev de første produkter bagt af i Fabers gamle stenovn. Stenovnen var placeret i et lille hjørne af en gammel restaurant – og det var her, på ganske få kvadratmeter, at de første grundsten til et af Danmarks første 100% økologiske bagerier blev lagt. Sidenhen har vi dog udvidet vores ydelser til også at indeholde skræddersyede konventionelle løsninger til de kunder, der efterspørger dette.

 

Hotel- og restaurationsbranchen er i den grad blevet en del af DNA’et i Faber Brød. Med økologi som præmis, og bake-off som produkt, indtog Faber Brød i løbet af de første år flere større hoteller og restaurationer i hovedstadsområdet. Innovative og skræddersyede løsninger var præcis, hvad markedet efterspurgte – og det er fortsat her, at Faber Brød skiller sig særligt ud fra konkurrenterne.

 

Faber Brød har dog med tiden sat sig på markedet for højkvalitets økologisk fastfood og -morgenmad og har udviklet en særlig attraktiv produktportefølje rettet mod hoteller, caféer og restaurationer. 

 

Traditionelt håndværk, kun de bedste råvarer og høj bæredygtighed er de tre grundsten i vores produktfilosofi og også derfor, har vi formået at tiltrække nogle at de mest fremtrædende hoteller og restaurationer i landet.

Mission

Hos Faber Brød elsker vi kvalitetsbrød. Vi har gjort op med de mange brødprodukter, der er på markedet, og vi stræber efter høj kvalitet, bæredygtighed og unikke smagsoplevelser.

 

 

Værdier

Innovation, bæredygtighed, økologi og holdånd.

Det er nogle af de vigtigste værdier som vi hos Faber Brød arbejder ud fra. Det mener vi skaber de bedste rammer og det bedste fundament for os selv, for vores samarbejdspartnere og for vores samfund helt generelt.

Fleksibilitet

Vores høje grad af fleksibilitet kommer til udtryk gennem vores tætte dialog med vores kunder. Fleksibiliteten er essentiel for at kunne yde den bedste service. Vores dejprodukter tillader en høj grad af medbestemmelse, hvor du som kunde har mulighed for selv at anvende produktet til at matche egne krav eller lade kreativiteten få frit spil. Vores erhvervskunder har også mulighed for at få medbestemmelse til produkterne tidligere i processen, så vi tilbyder også individuel tilpasning i forhold til produktønsker.

Har du et spørgsmål?
Loading...