Fødevaresikkerhed

Faber Brød

Vi har løbende anmeldte og uanmeldte tilsyn året rundt, hvor vi får besøg af fødevarestyrelsen.

Fødevaresikkerhed


Vi har løbende anmeldte og uanmeldte tilsyn året rundt, hvor vi får besøg af fødevarestyrelsen. Ved tilsyn vurderes vores evne til at kontrollere fødevaresikkerhedsmæssige risici, herunder hygiejne, mærkning, vedligehold m. fl. Hvert område vurderes efter en skala på 1-4, hvor 1 er ”Ingen anmærkninger”. Vi tilstræber, at alle områder vurderes med 1
 
Vi har følgende certificeringer:  
 
FSSC-certificering (FSSC) som er baseret på den internationalt anerkendte standard ISO 22000 og suppleret med tekniske standarder som f.eks. ISO TS 22002-1 for fremstilling af fødevarer og ISO TS 22002-4 for fremstilling af emballage.
 
Vi har også løbende auditeringer foretaget af vores kunder.

Vis smiley-kontrolrapport
 
 
 
CSR Vision
”Vi vil være kendt af vores medarbejdere, kunder og omverden for at være en foregangsvirksomhed, der tilbyder innovative og ansvarligt fremstillede produkter og serviceydelser ud fra en grundlæggende målsætning om fælles værdiskabelse for Faber og samfundet.” 
 
Sådan vil vi opleves af vores kunder: 
”Vi ønsker, at vores kunder oplever Faber som en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner. Vi sikrer høj produktkvalitet, ansvarlige indkøbs- og produktionsforhold samt viden og kompetencer til at skabe innovative og bæredygtige produktløsninger og partnerskaber.” 
 
Sådan vil vi opleves af vores medarbejdere: 
”Vi ønsker, at vores medarbejdere oplever Faber som en tryg, sikker og udviklende arbejdsplads, drevet af en høj grad af integritet i form af stærke og sunde værdier.
 

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, så vil vi meget gerne snakke med dig.

Hold dig opdateret

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os her​